1991 óta

30 éve- foglalkozunk fóliázással.

Kezdetben csak üveget fóliáztunk a mára már elavultnak számító anyagokkal.

Autót a Nagyi beállójában kezdtünk fóliázni, majd műhelyt béreltünk Tatabányán.

1997-ben költöztünk családi házba, ahol a melléképületből alakítottuk ki műhelyünket, ahol közel 20 évig dolgoztunk.

Eleinte Kanadából, postán rendelt fóliákat telepítettünk: SOLAR GUARD fóliát. Később már itthon is kapható anyagokat (MADICO, Llumar, 3M és SUN GARD) használtunk. Mindegyiket néhány évig teljes elkötelezettséggel használtuk, általában minőségi problémák miatt váltottunk.

Az első 10 év eleje a tanulásé volt. Magunk tanítottuk magunkat hiszen az országban szinte egyedül telepítettünk fóliát, nem tudtunk mástól tanulni.

Az elmúlt 30 évünk

Történetünk

 • 1

  1991-2001

  1991 óta - 30 éve- foglalkozunk fóliázással. Kezdetben csak üveget fóliáztunk a mára már elavultnak számító anyagokkal. Autót a Nagyi beállójában kezdtünk fóliázni, majd műhelyt béreltünk Tatabányán. 1997-ben költöztünk családi házba, ahol a melléképületből alakítottuk ki műhelyünket, ahol közel 20 évig dolgoztunk. Eleinte Kanadából, postán rendelt fóliát telepítettünk: SOLAR GUARD- ot. Később már itthon is kapható anyagokat (MADICO, Llumar, 3M és SUN GARD) telepítettünk. Mindegyiket néhány évig teljes elkötelezettséggel használtuk, általában minőségi problémák miatt váltottunk. Az első 10 év eleje a tanulásé volt. Magunk tanítottuk magunkat, hiszen az országban szinte egyedülállóak voltunk.

 • 2

  2001-2011

  Második 10 évünk a bővülésről szólt. Mivel iskolában nem lehetett ezt a szakmát megtanulni, oktatásokat tartottunk, az ország minden területén. Így képeztük ki kiváló kollégáinkat, nekik köszönhetően ki tudtuk alakítani az országos képviseletei hálózatott. Közben Szlovákiában elindítottuk vállalkozásunkat, az otthoniból tanulva, itt is nagy hangsúlyt fektettünk a tanításra és a képviseletei rendszer kiépítésére. Itthon is bővültünk, 2007-ben új műhelyt nyitottunk Budaörsön. Ebben az időszakban kis vállalkozásunk már 3 -4 főre nőtt, és ekkor köteleződtünk el a kizárólagos SKYFOL fólia használatára.

 • 3

  2011-2021

  10 éve alapítottuk Cseh műhelyünket. Csehországban főként épületfóliázással foglalkozunk. Több nagy üvegfelületet mi varázsoltunk szebbé, biztonságosabbá. Igyekszünk követni a világban zajló változásokat, folyamatosan figyeljük a fólia piac alakulását. Rengeteg anyagot próbálunk ki, vannak kedvenceink és olyan anyagok is amelyek itt találják meg gazdájukat. Nagy épületmunkákon kívül mindegyikünk szívügye az autók szebbé tétele. Látványterv készítését is vállaljuk, nagyban megkönnyítve kedves Ügyfeleink választását. Komoly géppark teszi lehetővé, hogy arculatot tervezzünk, gyártsunk és kivitelezzünk. Néhány éve elköltöztünk Budaörsről Budapestre, illetve Tatabányán is új helyünk lett. Igazi családi vállalkozássá nőtük ki magunkat.